Velkommen  Lidt om mig  Galleri  Kontakt  Kunst formidling  

 

Velkommen til min hjemmeside.

Mit navn er Mette Olesen Fogelstrøm og jeg er autodidakt billedkunstner.

Jeg har malet en del år, men i de senere år har jeg valgt at hellige mig mere til billedkunsten og det er der kommet en del udstillinger og billeder ud af. Læs om udstillinger og se billederne under "udstillinger".

Mine billeder spænder vidt - lige fra det abstrakte til det sjove og det naivistiske. Nogle er farverige og andre i mere natur og jordfarver.

Jeg maler kun med oliemaling, det passer bedst til mit temperament og personligt syntes jeg, der kommer mere dybde i et maleri, når man arbejder med det over flere omgange. Jeg benytter flere forskellige materialer b.la. sand og bladguld/sølv.

De fleste af mine billeder er spændt op i sølvfarvede svæverammer, disse kan naturligvis tages af hvis du ikke bryder dig om dem.

Som udgangspunkt er der ikke 2 billeder der er ens - og kunne du tænke dig at have et billede hængende på din væg, som ingen andre har - så finder du måske noget inspiration her. Finder du ikke lige dét du søger, men kan lide stilen, så kontakt mig - så maler jeg det der passer hos dig. Jeg tager gerne ud og ser på dit hjem og indretning og herefter finder vi sammen det, som du vil blive glad for at se på i mange år.

Hvis du ønsker at købe et billede tager du kontakt på mobil +45 2672 2125 eller via kontakt siden.

Jeg bor i Gl.Holte og bor du i nærheden kommer jeg gerne hjem med billedet til dig. Du har også få mulighed for at låne et par billeder i udvalg, hvis du er i tvivl - dette dog mod et depositum på kr. 1000,00 - som naturligvis refunderes såfremt billedet kommer tilbage i samme stand.

Klik dig rundt på siden - god fornøjelse.

Skulle du have lyst til at give ris eller ros er du velkommen til at skrive til mig på "kontakt" siden.

Mange hilsner

Mette Olesen Fogelstrøm